Ελληνικά
English
    Η εταιρεία   Επικοινωνία   Αρχική σελίδα
 Εκπαιδευτικά συστήματα Όργανα Λοιπός εξοπλισμός Νέα προϊόντα - Προσφορές  
 
Εκπαιδευτικά συστήματα ->Οπτικοακουστικά -> Τηλεόραση


TV-102 | ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Η εκπαιδευτική διάταξη TV-102 της εταιρίας μας αποτελεί ένα ιδανικό εκπαιδευτικό σύστημα για το εργαστήριο τηλεόρασης και την πρακτική άσκηση των σπουδαστών στον έλεγχο, στις μετρήσεις, στην ανίχνευση και άρση βλαβών.

Download: TV-102 | ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Τεχνικό φυλλάδιο    
Εκπαιδευτική διάταξη ψηφιακού δέκτη Universal ΤV | EU-850

Η εκπαιδευτική Universal TV EU-850 είναι κατάλληλη για τη θεωρητική και πρακτική εκμάθηση των αρχών λειτουργίας των ψηφιακών τηλεοπτικών δεκτών (δορυφορικών, επίγειων και καλωδιακών) όπως και για την εκμάθηση των διαδικασιών που σχετίζονται με την εκπομπή, τη λήψη και τη διανομή του ψηφιακού σήματος (COFDM, QPSK και QAM). Με τη διάταξη αυτή ο εκπαιδευόμενος εξοικειώνεται με την αναγνώριση και λήψη μετρήσεων στα διάφορα τμήματα της ψηφιακής τηλεόρασης και με την ενσωματωμένη 5” TFT οθόνη που περιλαμβάνει μπορεί να παρατηρεί τον συντονισμό τον καναλιών και τις διάφορες μετρήσεις ακριβώς όπως εάν χρησιμοποιούσε ένα πεδιόμετρο.

Download: Εκπαιδευτική διάταξη ψηφιακού δέκτη Universal ΤV | EU-850 Τεχνικό φυλλάδιο    
Εκπαιδευτική διάταξη ψηφιακού δέκτη ΤV | ET 893

Η εκπαιδευτική TV ET-893 είναι κατάλληλη για την εκμάθηση των αρχών λειτουργίας των ψηφιακών τηλεοπτικών δεκτών με οθόνες τεχνολογίας TFT-LCD και PLASMA. Με τη διάταξη αυτή ο εκπαιδευόμενος εξοικειώνεται με τις νέες τεχνολογίες της λήψης του ψηφιακού επίγειου τηλεοπτικού σήματος (DVB-T) καθώς και στην αναγνώριση και λήψη μετρήσεων στα διάφορα τμήματα της ψηφιακής τηλεόρασης και στην εισαγωγή και εντοπισμό βλαβών.

Download: Εκπαιδευτική διάταξη ψηφιακού δέκτη ΤV | ET 893 Τεχνικό φυλλάδιο    
 

Didactic Technology 2010 ©